سوله به سازه های فلزی که حاوی سقف شیروانی هستند و اغلب دارای کاربری صنعتی می باشند اطلاق می شودند. سوله ها بر حسب نوع کاربری در مدل ها و سایز های متفاوتی تولید می شوند. از سوله اغلب در کارخانه ها و کارگاه های تولیدات صنعتی، آشیانه هواپیما، تعمیرگاه ها، پرورش دام و طیور، سالن های ورزشی، انبار مواد غذایی و مواردی دیگر استفاده می گردد.

سوله
سقف سوله

مهمترین قسمت یک سوله کامل ،سقف سوله می باشد، و این اهمیت سقف سوله به دو دلیل مطرح است:

  1. همیشه در معرض عوامل اب و هوایی و نیر محیطی مانند اشعه نور خورشید، برف، باران و باد و غیره قرار دارد.
  2. وزن مواد سقف بر روی فشار کلی، بر اسکلت و ستون های سوله دارای تاثیر مستقیم می باشد.

طراحی سقف سوله اغلب به نوع کاربری و شرایط آب و هوایی محل احداث سوله وابسته است. تنوع مدل های سقف سوله عبارتند از:

  • سوله تک شیب
  • دو شیب ساده
  • دو شیب دو طبقه با نورگیر
  • دو شیب مدل ۸۸ قوشی شکل UBM

سوله تک شیب :

سقف تک شیب که در آن همه ی شیب سقف به یک جهت است و آبریز یا خروجی آب سقف از یک سمت به انجام می‌رسد.

سوله با سقف دو شیب ساده :

سقف دو شیب ساده در این طرح آبریز سقف به دو طرف مخالف سوله می باشد و دو طرف سقف در نقطه خط الراس به هم متصل می شوند. در یک سقف دو شیب ساده پس از نصب و پوشش سقف با ورق، قسمت خط الراس با یک قطعه ورق نبشی دو طرفه یا قطعه مخصوص تولید شده توسط کارخانه عرضه کننده ورق طرح سفال، پوشش داده می شود. در اغلب سوله ها از مدل به کار برده شده سقف دو شیب سادهمی باشد. هدر رفت پایینتر و مصرف کمتر مصالح، عایق شدن بهتر، بازدهی ایمنی بالاتر و مناسب تر، و نصب سریع و آسان از دلایل انتخاب و استفاده از این مدل سقف می باشد.

سوله تک شیب
سوله دو شیب

سوله دو شیب دو طبقه یا نورگیر

در این طرح در بخش میانی سقف یک سقف دو شیب کوچکتر بصورت کلاهک با یک اختلاف سطح نزدیک به 50 الی 100 سانتی متر اجرا می شود. مقدار قابل توجهی از نور مورد نیاز داخل سوله تامین می شود و با دارا بودن چند پنجره باز شونده، هوای داخل سوله به صورت طبیعی تهویه انجام می شود.

سوله مدل دو شیب مدل 88

این مدل از سوله با ترکیب دو سوله هشتی به هم چسبیده ایجاد می‌شود در این نوع طراحی دو سقف هشتی از یک سو به هم می رسند و دارای ناودانی مشترک در محل برخورد می باشند. این نوع سوله ها به طور عمده دو دهنه بوده و در بعضی از موارد نیز تک دهنه هستند.

سقف قوسی شکل (UBM) :

سقف قوسی به سوله نمای زیبایی می دهد اما به خاطر هزینه سنگین آن، در صورت ضرورت و به تنها به خواست مشتری ،مجرب این نوع سقف را اجرا میکند. لازم به ذکر است مقاومت و استحکام این نوع سازه در برابر زلزله نسبت به مدلهای دیگر بیشتر می باشد.در صورت عایق بندی زحمات زیادی را لازم دارد چراکه در صورت نیاز به پوشش با ساندویچ پانل قبول کردن سفارش پانل قوس دار به دست کارخانه های تولید کننده ساندویچ پانل به ندرت انجام می شود.

بی گمان در انواع کاربری های سوله، مدل های مختلف سقف قابل استفاده می باشد. اما در انتخاب نوع مواد پوشش سقف، نیاز به آگاهی از نوع کاربری سوله، مجوز های مربوطه و کارشناسی شرکت سازنده (کارشناس سقف شیبدار) می باشد، بنابر این انواع محصولات و متریال های سقف شیروانی را در ادامه به شما معرفی خواهیک کرد تا در انتخاب آسوده تر باشید و انتخاب دقیق تری داشته باشید.

سوله قوسی UBM
پوشش سقف سوله

انواع متریال پوشش سقف سوله شامل موارد زیر می باشد:
ساندویچ پانل: از دو لایه ورق فلزی رنگی ایجاد شده است که حاوی یک هسته میانی با عایق فوم پلی یورتان است. ساندویچ پانل در انواع ضخامت ها تولید می شود که با توجه به نیاز مشتری این ضخامت مشخص می شود. ساندویچ پانل با توجه به ویژگی های ورق دو طرف آن در همه ی سوله ها با هر نوع کاربری قابل استفاده می باشد. از جمله نکات مثبت ساندویچ پنل نصب سریع و آسان، وزن سبک و قابل بازیافت بودن آن است.

روف پانل: به ساندویچ پانل یک رو ورق که حاوی یک لایه ورق فلزی رنگی و یک لایه فویل آلومینیومی است و قسمت میانی از فوم پلی یورتان ایجاد شده است، روف پانل اطلاق می شود.
بی شک روف پانل پس از ساندویچ پانل بالاترین کیفیت را دارد، ولی بایستی در استفاده از روف پانل شرایط ماندگاری فویل نسبت به کاربری سوله باید لحاظ شود . چرا که در صورت وجود بخار زیاد در سوله دور از انتظار نیست که خریب یا تغییر رنگ فویل کاغذ دار دیده شود.

ورقهای شیروانی فلزی: ورقهای شیروانی از نوع گالوانیزه غیررنگی و رنگی هستند که توسط دستگاه رول فرمینگ به انواع مدل های شیروانی تبدیل می شوند. انواع ورق شیروانی فلزی قابل استفاده در سوله شامل این موارداند: مدل ذوزنقه تیپ A و B، مدل سینوسی یا کرکره، مدل شادولاین.

روف پانل
سوله با سقف UPVC

ورق شیروانی یو پی وی سی: ورق شیروانی یو پی وی سی خصوصیات بی همتایی دارند. از ویژگی مشهود ین ورقها عایق دما بودن آن به مقدار تقریبا 80 درجه سانتیگراد و نیز عایق صوت بودن است. در سالنهایی که به عایق حرارت زیادی احتیاج ندارند پیشنهاد میشود از ورق یو پی وی سی استفاده گردد. در نظر داشته باشید در صورت به کارگیری از وسایل گرمایشی با حرارت زیاد در فصل سرد سال، اختلاف دمای بالای 30 درجه سانتیگراد می‌تواند باعث ایجاد
حالت میعان شود و با جمع شدن آب حاصل از تعریق در بخش زیرین ورق مشکلاتی را به همراه داشته باشد.

قیمت سوله 

قیمت سوله براساس طرح معماری و متریال مورد استفاده تخمین زده میشود برای برآورد قیمت سوله پروژه خود به صورت رایگان با شماره های ساخت باما در ارتباط باشید

02144266777 دفتر مرکزی

09012626057 واتس اپ

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *